Verslag Flanders Fields

Afgelopen zondag deden Abir, Anuj, Batuhan, David, Nikita en Onur samen met Kassem Gym en Him Yoo Sool mee met het Flanders Fields toernooi in Tervuren, België.

Met tuls deden Anuj, Batuhan en Onur mee, maar helaas hebben we hier geen prijzen kunnen behalen.

Tijdens sparring kwamen de eerste prijzen binnen. Batuhan liet zien dat hij de betere was in zijn poule en bepaalde de eerste plaats. Abir en Nikita hadden beide pittige tegenstanders, maar ze lieten zich niet van het veld afslaan en werden beide derde in hun poule. David liet ook zien dat hij de betere was en werd eerste in zijn poule. Hij mocht daarna nog samen met Niek van Him yen junioren van KassemGym vechten voor een prijs met junioren team sparring. Na 2x winst 1x gelijk en 2x verloren partijen, mocht David de beslissende wedstrijd gaan draaien. Ondanks een sterke tegenstander werden de junioren eerste met teamsparring.
Tot slot mochten Anuj en Onur als laatste aan de bak. Na een hele dag wachten was hun motivatie al wat minder en dat was ook te zien. Anuj ging toch de mat op, maar zijn tegenstander was toch de betere. Voor Onur was het extra spannend, aangezien het zijn eerste A klasse toernooi was. Zijn tegenstander, een dangraadhouder uit Griekenland, had duidelijk meer ervaring. Ondanks dat Onur heeft verloren zijn we toch super trots op hem: Hij bleef tot op de laatste seconde door knokken en maakte het voor zijn tegenstander super moeilijk.

Aan het einde van de dag mochten we nog KassemGym feliciteren voor het winnen van de beker als toernooikampioen.

We danken KassemGym en Him Yoo Sool voor de leuke dag, coaches René, Khalid, Patrick en Pieter voor hun ondersteuning en feliciteren alle deelnemers met hun behaalde prijzen!