Verslag Kersttoernooi 2014: 23 prijzen voor Spirit!

Gisteren was het zover, de laatste wedstrijd van het jaar 2014, het kersttoernooi.

Voor het eerst gingen wij met een grote groep (van 15 deelnemers) naar een wedstrijd. We hadden al wat ervaren deelnemers, maar nu was het voor vele de eerste keer dat zij mee deden aan een wedstrijd.

De dag begon weer vroeg en om 08.30 uur vertrokken wij richting Schiedam, er waren veel zenuwachtige leden want het was toch allemaal best wel spannend zo’n eerste wedstrijd. Eenmaal aangekomen in Schiedam begonnen we met meten en wegen en daarna mochten we eindelijk van start!

Er werd begonnen met tuls, en hoe! De ene na de andere prijs stroomde binnen. Het resultaat waren veel blije gezichtjes en een stukje minder zenuwen. Voor het onderdeel tuls willen wij 1 persoon in het bijzonder nog even in het zonnetje zetten:

  • Kenan: Hij deed voor het eerst mee aan een wedstrijd, en wist met tuls de eerste prijs te pakken! Heel goed gedaan!

Daarna gingen we verder met het onderdeel sparren waar iedereen heel veel zin in had. De partijen die gedraaid werden waren leuk, sommige waren moeilijk, sommige makkelijker. Toch vinden wij dat iedereen het super gedaan heeft! Ook bij sparren vinden wij ook dat er 2 leerlingen zijn die het super gedaan hebben:

  • Tan: Hij was de jongste deelnemer van onze club en de kleinste! Met sparren wist hij zich heel goed naar een eerste plaats te knokken! Super gedaan! Gefeliciteerd!
  • Dishen: Dishen is onze een na jongste, en ook hij wist zich op een prachtige manier naar de eerste plaats te knokken! Ga zo door! Gefeliciteerd!

Als laatste willen wij onze scheidsrechters nog bedanken, zonder jullie hadden wij hier niet aanwezig kunnen zijn! Hidayet, Rob, Bianca en Margreet, bedankt voor jullie aanwezigheid!

Wij vonden het een leuke dag en hopen dat jullie het allemaal voor herhaling vatbaar vonden. Wij in ieder geval wel!

Hieronder vind je nog een overzicht van de behaalde prijzen.

Tuls 1e plaats: Kenan

Tuls 2e plaats: Dishen, Nicka, Shreya, Damian, Kim (A-klasse)

Tuls 3e plaats: Tan, Ilario-Jace, Jiditen, Nikita (A-klasse)

Sparren 1e plaats: Kimia (A-klasse),  Jiditen, Hidayet (A-klasse), Tan, Dishen, Onur, Nikita (B-klasse)

Sparren 2e plaats: Cherely, Nicka, Nikita (A-klasse)

Sparren 3e plaats: Kim (A-klasse), Kenan, Damian

De foto’s volgen snel op onze Facebook pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *